woensdag 10 juni 2015

Zeeklassen 2015: woensdag 10 juni

Een beetje later dan gewoonlijk (wifi kennen ze hier nogni) brengen we alweer een kort verslagje van onze derde dag aan zee.
Na een rustige nacht en alweer een heerlijk ontbijtbuffet maakten we ons klaar om opnieuw te sporten. Deze keer stonden tafeltennis, squash, handbal en circustechnieken op het programma.

Van al dat zweten kregen we natuurlijk reuzehonger! Met 42 lege maagjes gingen we aan tafel om te genieten van heerlijk stoofvlees met frietjes!!! Op de koop toe kregen we ook nog een lekker ijsje als dessert!

Nadien snel even opfrissen, andere kledij aantrekken en na een stevige wandeling arriveerden we op het wereldberoemde strand van Blankenberge. We maakten de mooiste zandkastelen en raapten enorm veel schelpen. Nog even wat sightseeing langs de pier en de jachthaven  om af te sluiten met een heerlijk drankje op de plaatselijke place m’as tu vu.

Bij het vallen van de avond nog een douche nemen en dan naar de bioscoop. We keken naar “De Paniekzaaiers” van Gaston en Leo. Een stukje cultureel erfgoed waar we bij momenten buikpijn kregen van het lachen!

Opnieuw een heerlijke vakantiedag die we niet snel zullen vergeten.


1 opmerking:

  1. Xana de laatste dagen beginnen , hoop dat je je amuseert :) leuk Blankenberge en film Leo en Gaston , heb foto van je met de Echte Gaston in Blankenberge , spijtig genoeg kon ik deze keer de foto's niet bekijken , heb geen toegang tot link , maar hoop dat je het daar leuk vind en tot zaterdag dan maar xxx tante Vicky

    BeantwoordenVerwijderen